KAFE K | Sin City – ACDC Tribute | Lørdag 9.september 2023 kl.21:00

9. september 2023 21:00 - 23:00 Porsgrunn | Kafe K

Lørdag 9 september 2023 kl 21:00
Billett: NOK 250,- inkludert billettavgift

Sin City er et AC/DC tributeband, der kvalitet, troverdighet, og ekte rock’n roll-stemning har første og høyeste prioritet! Bandet holder til i Telemark/Aust Agder-området, og består av fem dedikerte musikere med årelang erfaring på sitt instrument! Gitaristene var tidligere medlemmer av det ikke ukjente High Voltage, som utmerket seg både på scener, festivaler og kulturhus rundt om i landet!

Det loves topp AC/DC-stemning på enhver konsert, og bandet har fokus på at det skal låte tight, være fullt av energi, og at lydbildet skal være riktig. Alt for å levere låtene sånn de skal leveres!

Lørdag 9. september står bandet på scenen på Kafé K for første gang, og gjengen gleder seg til å servere rock and roll fra tidenes kanskje aller største rockeband; AC/DC!!

Let There Be Rock!!

Bandet består av:

Jonas Holm Evjedal ~ Vokal

Eirik Nybu ~ Gitar

Kim Eikenes ~ Gitar

Jesper Murphy ~ Bass

Glenn Plepsch ~ Trommer

Ticket Type Price Cart
KAFE K | Sin City – ACDC Tribute | Lørdag 9.september 2023 kl.21:00 kr250

KJØP

KAFE K | Festivalen | Operasøndag med Andreas Hoff og Guro Thronæs-Sivertsen

18. juni 2023 17:00 - 19:00 Porsgrunn | Kafe K

Søndag 18.juni kl.17:00.
Billetter: NOK 350,- inkludert billettavgift.

Vestsiden musikkorps har invitert noen av våre mest praktfulle stemmer til operasøndag på Kafe K. Andreas Hoff har sunget på store scener i hele verden, og fikk fantastiske kritikker for sin rolle i Les Misèrabels p

å Folketeateret i Oslo. Nå kan du høre ham på Kafe K.

20 år gamle Guro Thronæs-Sivertsen fra Porsgrunn har en stemme av de helt sjeldne. Nylig vant hun Drømmestipendet fra Norsk Tipping. Hun studerer klassisk sang ved Norges Musikkhøgskole. Nå kan du høre henne synge for første gang fra scenen på Kafe K. Gled deg til en helt spesiell operasøndag på Kafe K

Ticket Type Price Cart
KAFE K Festivalen | Operasøndag med Andreas Hoff og Guro Thronæs-Sivertsen kr350

KJØP

KAFE K | Festivalen | Stage Dolls, Creedence Forever, Vetrhus Bluesband, Tilbakeblikk

17. juni 2023 15:00 - 18. juni 2023 02:00 Porsgrunn | Kafe K

Forhåndskjøp billetter på nett nå, og spar kr 120.- ( Døra 650.-)

Stage Dolls!

Bandet kan se tilbake på en fantastisk karriere. Hundretusenvis av solgte plater, Spellemannsnominasjon, innlemmelse i Hal

l of Fame, turnéer i USA og Europa, listeplasseringer på Billboard .

Bandet er nå ute på sin 40 års jubileumsturne, og vi er svært stolte over å ha fått gutta til Kafe k festivalen.

Vetrhus Bluesband!

Vetrhus, Norges heftigste bluesband. Bluesbandet fra Odda har gjennom to tiår ”invadert” mange Norske bluesscener. Her har de skapt herlige stemninger for sitt trofaste publikum. Noen nye fjes dukker også opp i ny og ne, men de fleste har vi sett før. Bandets publikum er gjerne på jakt etter ”the good time” og det får de til gangs sammen med Vetrhus

Creedence Forever!

Med tribute bandet CREEDENCE FOREVER har vi gleden av å invitere til en musikalsk festaften av de sjeldne! Her får du høre alle dine favorittlåter pluss låter fra Creedence sine mer ukjente blues- og progsider; Alt levert med en innlevelse og snert som setter seg i sjela. De siste årene har CREEDENCE FOREVER markert seg som et av Norges råeste og mest populære Creedence-tribute band. Fra hele Sør-Norge meldes det om utsolgte hus og konserter med fantastisk stemning. Dette er noe alle fans av Creedence må få med seg!

TILBAKEBLIKK

I et kvart århundre har Kafe K vært møteplass og scene for musikere fra hele Grenland. Mange av våre største artister har starta karrieren sin i bakgården, på brygga, eller i kafeen. I TILBAKEBLIKK kommer artistene tilbake for å hylle kulturkafeen ved elva. Bli med på en reise i grenlands musikkliv de siste tjuefem år med artister som Kalle Bratsberg, Paal Jensen, Frode Heggeli Kvisvik, Enok, Lena Barth Aarstad, Andre Kassen, Guttorm Guttormsen, Caroline Bonnet, Ove Thorkildsen m.fl

Det hele akkompagnert av Radio Rascals

Ticket Type Price Cart
KAFE K Festivalen | Stage Dolls, Creedence Forever, Vetrhus Bluesband, Tilbakeblikk kr530

KJØP

KAFE K | Festivalen | Fredagsparty med Jaa9&OnklP, Pant, Dj Kaveh, Dj Jokko

16. juni 2023 17:00 - 17. juni 2023 02:00 Porsgrunn | Kafe K

Fredag 17.juni kl 17.
Billetter: NOK 530,- inkludert billettavgift. (Pris i døra: NOK 650,-)Forhåndskjøp billetter på nett nå, og spar kr 120.- ( Døra 650.-)

FREDAGSPARTY MED JAA9 & OnklP, PANT, Blomst, Kave

h og Mr. Jokko!

Velkommen til en herlig fredagsfeeling med musikk som er perfekt for å skape Porsgrunns største sommerfest!

PANT Debuterte i 2017 som soloartist og er godt kjent i hiphop miljøet i Norge. PANT gir en rå energi på scenen som vi absolutt er klar for!

BLOMST Har nå rotet seg rundt i det norske musikklandskapet i 13 år og har ingen planer om å stoppe med det første. De er kjent for uhøytidelige og energiske konserter ledet av den fantastiske vokalisten og gitaristen Ida Dorthea Horpestad. Fra scenen skytes det gloser om livets ærligheter. Om alt fra å ha selvtilliten til en lastebil, til å minnes ungdomstiden. Fortvil ikke, kjærlighet er også et tema. Det er jo obligatorisk.

JAA9 & ONKLP Feiret 20 år som duo i 2022. Johnny Engdal (Jaa9) og Pål Tøien (OnklP)

har levert stødig med både radiohits og bangere siden de debuterte med «Hvem Faen» i 2002. «Det føles som det var i fjor, med det er faktisk 20 år siden vi starta duoen Jaa9 & OnklP. Dette må feires i ekte Oppland-style med nye og gamle låter for nye og gamle 9&P fans. Ses i Porsgrunn for et storslått jubileum!»

Kaveh & Mr. Jokko serverer digge tunes denne dagen og er klare for å gi oss tidens AFTER PARTY!

Ticket Type Price Cart
KAFE K Festivalen | Fredagsparty med Jaa9&OnklP, Pant, Dj Kaveh, Dj Jokko kr530

KJØP

Kafe K Festivalen | Brakkvann | Torsdag 15.juni 2023 kl 19:00

15. juni 2023 19:00 - 16. juni 2023 02:00 Porsgrunn | Kafe K

Torsdag 15.juni 2023 kl.19:00
Billett: NOK 350,- inkludert billettavgift

BRAKKVANN!

Festivalåpning med urpremiere på den spesialskrevne konserten Brakkvann! Musikk og tekster fra og om Porsgrunn!

På samme måte som kafe K er møtepunkt og smeltedigel for forskjellige typer musikk og kulturopplevelser, er Porsgrunn byen ved elva der havet splæsjer sammen med ferskvann.

Brakkvann! – strømninger fra Porsgrunn, er låter og historier om lokale helter fra før og nå. En nydelig og  jazzy konsert med Finn Kikuts vakre melodier og flotte arrangementer, og tekster av Litteraturgarasjens Astrid Borchgrevink-Lund og Per Erik Buchanan Andersen. Brakkvann er morsom, nostalgisk og en perfekt start på Kafe K’s jubileumsfestival.

Etter konserten blir det mer trøkk og god-stemning når Glenn Henriksen inviterer til pianobar på brygga.

Ticket Type Price Cart
Kafe K Festivalen | Brakkvann | Torsdag 15.juni 2023 kl 19:00 kr350

KJØP

KAFE K | Heimveg | Lørdag 26.august 2023

26. august 2023 21:00 - 23:00 Porsgrunn | Kafe K

Lørdag 26.august 2023 kl.21:00
Billett: NOK 275,- inkludert billettavgift

Heimveg er et nytt countryband fra Telemark med et moderne Nashville-sound.

Frontfigur, Chris Kristoffersen, synger på velklingende Midt-Telemark dialekt og resten av bandet består av Erik Damberg, Erik Norheim, Magne Frydenlund og Rolf Magnus Amundsen.

Bandet har siden starten i 2021 utgitt 8 singler, og holder for tiden på med debutplata som blir sluppet høsten 2023.

Ticket Type Price Cart
KAFE K | Heimveg | Lørdag 26.august 2023 kr275

KJØP

KAFE K | Krokfoss Band | Lørdag 14.oktober 2023 kl.15:00

14. oktober 2023 15:00 - 18:00 Porsgrunn | Kafe K

Lørdag 14.oktober kl 15:00.
Billett: NOK 200,- inkludert billettavgift.

Krokfoss Band spiller blues, soul og blues rock. 80% av låtene er egenproduserte. Grunnbasen i bandet er en kvartett med to gitarer, bass og trommer og vi utvider iht  arrangement med vokal, også sax.

I 2020 ga vi ut albumet «Are you ready». Se også videoer fra konserter med  Krokfoss Band på YouTube. Info ligger også på var FB side; facebook.com/krokfossband 

Bandets frontfigur; Odd Krokfoss, fra Kolbotn bor nå i Son, begynte sin musikerkarriere på  60-tallet i bandet Sect (Kolbotn) som hadde Radka Toneff som vokalist. Bandets kvalitetsstempel som musikere og da spesielt innenfor blues og soul har vist seg i  flere plateutgivelser og samspill med kjente musikere som bl.a Reidar Larsen og Amund Maarud. 

I 2008 ga Odd ut CD’n «That Blues» Krokfoss vs Golten. 

Med Morten «Hammond Doctor« Golten på Hammond orgel B3. Platen ble utgitt på  selskapet Grappa med mange solide musikere og som genererte i fine anmeldelser ( ligger  på Spotify). 

Odd har spilt i Kolbotn Bluesband og det siste prosjektet er Krokfoss Band, der han har med  seg en knippe av meget dyktige musikere.  

Utgivelsen «Are you ready» blir spilt på amerikanske og sydamerikanske radiostasjoner,  samt i Tyskland, Belgia og Holland. Og selvfølgelig på programmet Bluestrain i Norge. 

Odd er vokalist, gitarist og låtskriver og konsertene blir preget av gode låter og supert  gitarspill, i samspill med meget dyktige medmusikanter. 

Bandet består av:
Kjell Solheim, bass
Jarle Ringseth, trommer
Carlo Banini, gitar
Odd  Krokfoss, vokal og gitar

I tillegg har vi ved flere anledninger med oss den meget dyktige vokalisten Ingrid Elisabeth Thomassen som gir bandet en god blanding av blues og soul,  samt Lorentz Hermansen på sax.

Ticket Type Price Cart
KAFE K | Krokfoss Band | Lørdag 14.oktober 2023 kl.15:00 kr200

KJØP

KAFE K | Wild Willys Gang | Fredag 9.juni 2023

9. juni 2023 22:00 - 00:00 Porsgrunn | Kafe K

Fredag 9.juni kl 22:00
Billett: NOK 330,- inkludert billettavgift.

“Wild” Willy Bendiksen, en av Norges mest kjente trommeslagere internasjonalt, samler musikere fra hele sin karriere for å presentere 50 år med norsk rockehistorie. Det hele begynte i 1971 da Willy startet sitt første band, St. Helena. I løpet av 70-tallet var han med i band som Flax og Høst, og gav ut flere album.

På 80-tallet turnerte han sammen med Motörhead i bandet Road. I tillegg spilte han med Gry Jannicke Jarlum, og gav ut album med Blonde On Blonde (som senere endret navn til Perfect Crime). På

I løpet av 90-tallet spilte han i Thin Lizzy tributebandet Bad Habitz sammen med Ronni Le Tekrø fra TNT, og i The Snakes sammen med de originale Whitesnake gitaristene Bernie Marsden og Micky Moody. Frem til 2013 var han trommeslager i bandet Jorn (med Jørn Lande på vokal), hvor han var med på syv studio- og to live-utgivelser.

Wild Willy’s Gang har eksistert siden 1993, hvor besetningen alltid har endret seg, med Willy som eneste faste medlem. Dette har ført til mange ulike konstellasjoner hvor musikere som Ronni Le Tekrø [TNT], John Norum [Europe] og Brian Robertson [Thin Lizzy] alle har vært faste medlemmer. Bandet gav ut albumet Camouflage i 2005.

I 2017 samlet Willy for første gang musikere fra hele sin innholdsrike karriere og la ut på en landsdekkende turné med konseptet «40 Years Of Norwegian Rock History» – og høstet svært gode kritikker fra publikum og arrangører. Publikum blir tatt med på en musikalsk tidsreise som strekker seg fra 1973 til nåtiden, med låter fra band som Ruphus, Høst, Flax, Blonde On Blonde og Road.

Siden årene går har konseptet blitt til «50 years of rock history» i og med at Willy har vært aktiv musiker siden 1971.

Bandet er aktuelle med live-albumet “Live for Real” og singlene «Break Out» og «I Am A Voice» som er tilgjengelig på alle strømmetjenester. Den nyeste singelen «I Am A Voice» ble også sendt inn som et mulig bidrag til Melodi Grand Prix høsten 2022.

Musikere i Porsgrunn blir: Willy Bendiksen (Trommer) – Tor Erik Myhre (Gitar) – Svein Erik Høybakken (Bass) – Bente Smaavik (Vokal) – Geir Jahren (Vokal) – Hermod Falch (Vokal)

Gjesteartist denne kvelden blir Nils K. Rue fra Pagan’s Mind (Vokal)

Ticket Type Price Cart
KAFE K | Wild Willys Gang | Fredag 9.juni 2023 kr330

KJØP

KAFE K | The Stapletons | Lørdag 14.oktober 2023

14. oktober 2023 21:00 - 23:00 Porsgrunn | Kafe K

Lørdag 14.oktober 2023
Billett: NOK 200,- inkludert billettavgift.

The Stapletons er et cover/tribute band av Chris Stapleton.The Stapletons består av 5 medlemmer

Trommer: Rino Bjørnø
Bass: Brynjar Brynjólfsson
Gitar og vokal: Lasse Rambekk Christensen
Gitar og vokal: Silje Jensen
Lead vokal: Jonas Juul Knudsen.

Det du kan forvente på vår konsert i oktober her på Kafe K er 5 dyktige musikere og fans av Chris, som etter beste evne fremfører noen av de fantastiske låtene som denne mannen har laget. Vi gleder oss masse og håper vi ser deg svinge litt på rockefoten 14 oktober på Kafe K.

Ticket Type Price Cart
KAFE K | The Stapletons | Lørdag 14.oktober 2023 kr200

KJØP

KAFE K | Asle Beck med band | Lørdag 15.juli 2023

15. juli 2023 21:00 - 23:00 Porsgrunn | Kafe K

Lørdag 15.juli kl 21:00
Billett: NOK 350,- inkludert billettavgift

Asle Beck er mer i vinden enn noensinne. I 2023 kommer han med flere nye låter. Den første allerede 12 mai, i forbindelse med at han holder en konsertforestilling på selveste Chat Noir i Oslo. 

Den neste slippes 5. august.

I februar 2022 holdt han to utsolgte konsert på Lillestrøm Kultursenter sammen med verdenskjente Chris Medina.

Asle Beck har foret oss med folkekjære låter i mange år nå, den mest kjente er nok Skur 55 som har blitt covret av flere artister i Norge. Han har så langt gitt ut tre kritikerroste album og har de siste årene jobbet med artister som bla. Rita Eriksen, Amund Maarud, Øivind Elg Elgenes, Vidar Busk, Marian Aas Hansen, Petter Baardli, Trond Granlund, Bjølsen Valsemølle, Trond Ingebrigtsen, Chris Medina og Jace Everet. Hans siste album Bruvoll Hotell ble et av de mest solgte album i Norge høsten 2017, og føk rett inn på 10 plass på VG Lista Topp 40.

Asle har et dedikert publikum som bare vokser for hvert eneste år. Han har et unikt fortellertalent som gir seg til kjenne i de nære tekstene hans, og en stemme man kjenner igjen etter første strofe. Det er bare å benke seg fast, og skaffe seg billetter til noen av hans spennende konserter i år.

Ticket Type Price Cart
KAFE K | Asle Beck med band | Lørdag 15.juli 2023 kr350

KJØP