KONTAKT

KOMBINASJONBUTIKK.NO

Denne siden drives av Kvisviks Kombinasjon.

KONTAKT OSS VEDRØRENDE DITT KJØP AV BILLETTER

Har du spørsmål direkte relatert til kjøp av billetter/varer/kurs/tjenester på denne siden kan du kontakte oss her.

 

HAR DU SPØRSMÅL VEDRØRENDE ET ARRANGEMENT?

Dersom du har spørsmål vedrørende et arrangement utover det som er oppgitt i beskrivelsen på denne siden, må du kontakte arrangør direkte. Denne nettsiden kan ikke svare på spørsmål som; Når starter eller slutter arrangementet? Er det sitteplasser? Kan jeg reservere bord? osv. For alle spørsmål som gjelder små eller store detaljer utover det som står beskrevet her på denne nettsiden, må du ta kontakt med ARRANGØR direkte. Alle arrangement har arrangørens navn først i sin tittel. Du kan gå HIT for å se alle arrangører som selger sine billetter via denne nettsiden. Der finner du en lenke med kontaktinformasjon direkte til arrangør. Vi anbefaler også at man leser salgsbetingelsene for utfyllende informasjon vedrørende ditt kjøp.

Ønsker du å selge billetter til ditt arrangement?

Vi kan tilby gode betingelser og rask support for ditt arrangement. Det er mulig å selge billetter med salkart, bordreservasjon og/eller forhåndssalg av mat/drikke,  eller man kan selge billetter uten faste plasser. Det fins mange muligheter og vi blir gjerne med på å hjelpe deg med å finne den løsningen som passer for ditt arrangement.

Ta kontakt med oss her for spørsmål vedrørende billettsalg for ditt arrangement.

For å registrere deg som arrangør kan du følge denne fremgangsmåten for å registrere deg:

 

  1. HIT for å registrere deg som en bruker på denne siden.
  2. Etter at du har logget inn kan du fylle ut DETTE skjema for å legge inn din informasjon.
  3. Etter vi har mottatt din informasjon vil du motta en mail fra oss når din brukerprofil er klar. Dette kan ta fra noen timer til en dag eller to.
  4. Etter du har mottatt epost om at du er registrert som arrangør kan du logge inn og gå til ditt DASHBOARD for å opprette arrangementer og administrere ditt innhold.

Har du digitale kurs du ønsker å selge?

Vi ønsker å få kontakt med deg. Vi ønsker å selge digitale kurs innen musikk og kultur. Dersom du er en skaper av slikt materiale og ønsker å selge det, kan du kontakte oss her.