Publisert

HavestueFestivalen | VårfrydSalongen | 3.mai kl.19:00

Onsdag 3.mai kl.19.00: VårfrydSalongen!
Vi kan ikke ha en festival i starten av mai uten å ha en kveld hvor fokuset er på VÅREN og alt liv som spirer og gror rundt oss. Ikke bare blant gress og planter er det nytt liv, men vi mennesker kommer jo også mer ut av dvalen på denne tiden. Og det er så mye vakker musikk fra ulike epoker og sjangre som kan belyse denne følelsen. Viser, klassisk musikk, popmelodier osv. Samtidig feirer vi så mye bra i mai: 1.mai arbeidernes dag, 8.mai Frigjøringsdagen (1945), 17.mai Grunnlovsdagen (1814), 18.mai er i år Kristi Himmelfartsdag og 27.-29.mai er det pinse. Veldig mange fine og gode dager i mai! La oss feire sammen!
 
 
 
Nicolae Bogdan er velkjent for mange i området som en drivende fiolinist og lærer for mange håpefulle strykere i Grenland. Han er opprinnelig fra Romania og har ofte med seg fyrrig rumensk folkemusikk i bagasjen (dere kan glede dere). Nicolae spiller fiolin og trekkspill denne kvelden. Her er Nicolaes FB-profil.
 
Espen Gjelstad Gundersen spiller tangenter denne kvelden. Han er velkjent som kapellmester og pianist i uendelig mange settinger i fjorden. Espen er en skapende kraft ift. igangsetting av kulturprosjekter i fjorden, musikk i mange ulike former, teater-og filmmusikk, og han driver også platestudioet Audiopol som ligger i Ibsenhuset. Espen er også ektemannen i denne villaen, så han også ønsker dere Velkommen hjem! Her er Espens FB-profil.
 
Hilde Norland Gundersen blir med på vokal her også. Hun er sanger i fjorden, opprinnelig fra Kr.sand, men hun har bodd i Skien siden 2001. Hun er kjent som solist i mange ulike settinger. Bl.a. var hun med i Oslo Gospel Choir i 10 år, hun har gitt ut én plate med Ibsens lyrikk (Markblomster og potteplanter) og en ny Ibsenplate er på trappene (Avstand og nærhet). Hilde dirigerer prosjektkoret Grenland SessionKor, og hun har drevet Tre Sopranos fra starten i 2008 til avslutningen i 2022. Henne kan du sjekke mer ut på hennes FB-side.
 

Vi får besøk av flere musikalske gjester denne kvelden! Følg med!

Hjertelig velkommen!

Se alle konsertene på HavestueFestivalen: