Publisert

HavestueFestivalen | Salongkonserter i Havevegen 11

HavestueFestivalen2023
Salongkonserter i Havevegen 11
1.-4.mai 2023

Sanger Hilde Norland Gundersen inviterer nå til HavestueFestival!

Hilde er kjent her i området fra ulike konsepter og band hun har vært med i, bl.a. Tre Sopranos. Som solist er hun mye brukt i ulike settinger, og sammen med mannen sin Espen Gjelstad Gundersen skaper de mange arenaer for at musikk kan nå mennesker i Grenland.

Som nå: med en helt ny festival!

Med seg på festivallaget har hun resten av familien sin (ektemann Espen GG, sønn Daniel Norland Gundersen og datter Leah Norland Gundersen) -og gode, profesjonelle artist/musikervenner. Fire kvelder i starten av mai (1.-4.mai) arrangeres altså åpne huskonserter i villaen hvor familien Gundersen bor i Skien. Her er store stuer, så noen titalls publikummere kan man få inn.
En eksklusiv musikalsk konsertopplevelse `tett på` blir dette, og du er rett og slett ønsket Velkommen hjem!

Adressen er Havevegen 11, Skien (Søndre Falkum).

SalongKonserter har hun kalt disse fire opplevelsene, og du får her høre soloprestasjoner, duoer, trioer og kvartetter av oppnevnte folk som spiller hver dag – og i tillegg kommer det flere gjester på tapetet som ikke er annonsert nå i første omgang. Følg med fremover!

Du vil få servert en kakebit og kaffe på kjøpet når du kommer. Ja, for dere er jo Hildes gjester når dere stiger inn i villaen, og gjester steller man pent med, har Hilde lært av sin mor. Det blir også besøk av en fast hus-poet på alle fire konserter; Ole Ragnar Helgen. Mr. Helgen har gitt ut en vakker diktsamling og skriver stadig nye sangtekster og dikt, også på oppfordring, noe som skaper god stemning til enhver setting han kommer. Det er så fint at han blir med på HavestueFestivalen!

Mingling med venner og bekjente i haven før og etter konsert er også fint å bedrive, selv om på den tiden så er vel ikke haven akkurat blitt tipp topp… Likevel: Velkommen hjem til Hilde og co! Hun lover at det iallfall skal være ryddig…

1.mai: SondheimSalongen (musikk av musikalkomponist Stephen Sondheim)
Sondheims venniner: Gudrun Klakegg (pno) og Hilde Norland Gundersen (vok) + flere musikalske gjester

2.mai: SalmeSalongen (salmer i ny bekledning) Perler For Folk: Arne Olav Hageberg (git, vok) og Hilde Norland Gundersen (vok) + flere musikalske gjester

3.mai: VårfrydSalongen (en hyllest til våren)
Nicolae Bogdan (fiolin, trekkspill), Espen G. Gundersen (tangenter), Hilde N. Gundersen (vok) + flere musikalske gjester.

4.mai: MusikalSalongen (stjernelåter fra Musikalscenen)
Jannicke Irwin Abrahamsen (vok), Frøydis Grorud (sax, fløyte), Espen G.Gundersen (pno), Hilde N. Gundersen (vok) + fler musikalske gjester.

Hjertelig velkommen!