HavestueFestivalen | MusikalSalongen | 4.mai kl.19:00

4. mai 2023 19:00 - 21:00 Havevegen 11, 3725 Skien

Torsdag 4.mai kl.19.00: MusikalSalongen!
Ah! MUSIKALER! For en verden av gode historier, store følelser, glitter, stas, energi og glede! Alt pakket inn i musikk. Det er en grunn til at så mange elsker musikalverdenen: vi blir revet med i det store følelsesspillet i sang, dans og skuespill. Også så mye fantastisk musikk som er skrevet til denne verden! De store bravour-numrene lever side om side med de vareste visene, vi gråter, vi ler, vi kjenner på hele spekteret når vi setter oss inn i karakterene som synger de ulike sangene.

Denne kvelden vil vi ta dere med på en tur innom flere musikaler, fremføre med kjærlighetulike tiders scenemusikk. Og det blir gjort av noen som elsker musikaler:

Vokal: Jannicke Irwin Abrahamsen.
Jannicke er nok godt kjent for de fleste. Som riks-barnestjerne fra Skien startet hun sin karriere på 80-90-tallet, og som voksen har hun vært med på store oppsetninger av musikaler i inn-og utland. Her i fjorden er hun kjent fra bl.a. en lang rekke med suksessfulle julebordshow sammen med Lena Barth Aarstad, og som regissør av store musikalshow. Nå til høsten settes et stort jubileumsshow opp på Ibsenhuset (Ibsenhuset 50 år). Her har Jannicke regiansvaret (hele familien Gundersen er også med her).
Her kan du lese mer om Jannicke.

Frøydis Grorud spiller saksofon og fløyte denne kvelden. Og Frøydis er litt av ei dame! Et rivjern på å skape musikk, både live på konserter/oppdrag, og på plate. Hun har vært med på enormt mange utgivelser, også mange egne. Hun reiser land og strand rundt og spiller sine vakre toner, hun er en ettertraktet musiker. Frøydis kjenner man kanskje fra TV-programmet Beat for beat på NrK1 gjennom flere tiår, der var Frøydis med i bandet. Frøydis bor i Drammen, men er fra Skien. Her kan du lese om Frøydis.

Hilde Norland Gundersen blir med på vokal her også. Hun er sanger i fjorden, opprinnelig fra Kr.sand, men hun har bodd i Skien siden 2001. Hun er kjent som solist i mange ulike settinger. Bl.a. var hun med i Oslo Gospel Choir i 10 år, hun har gitt ut én plate med Ibsens lyrikk (Markblomster og potteplanter) og en ny Ibsenplate er på trappene (Avstand og nærhet). Hilde dirigerer prosjektkoret Grenland SessionKor, og hun har drevet Tre Sopranos fra starten i 2008 til avslutningen i 2022. Henne kan du sjekke mer ut på hennes FB-side.
Ticket Type Price Cart