KAFE K | Stokke storband

1. mars 2024 20:30 - 22:30 Porsgrunn | Kafe K

Opplev Jahn Teigens musikk i storband-format!

Fredag 1.mars på Kafe K i Porsgrunn, kan du høre Kim Rune Hagen, som sammen med Stokke Storband, leker seg med Jahn Teigens fantastiske låter i en helt ny innpakning.
Låtene er arrangert spesielt for storbandet med et jazz-funky uttrykk.
Kveldens konferansier, Kari Hvitstein, er kjent fra humorgruppa Fam Fatale, og et lokalt barnekor bidrar med herlig sang.

Fredag 1. mars
Dørene åpner kl.19.00
Konsertstart kl.20.30
Sittende konsert
Billetter: 325 kr

*Kim Rune Hagen har stemmen med skikkelig WOW-faktor! Han er kjent for sin energi og utstråling, så her er det bare å la deg rive med og få en opplevelse du sent vil glemme. Kim Rune er også vokalist i The Norwegian Soulband og har deltatt i TV-programmer som THE VOICE og MGP.

*Stokke Storband er arrangør av konserten og orkesteret har siden 2003 spilt svingende og funky storbandjazz med utallige konserter.
Dette er femte gang Jahn Teigen-konserten i dette formatet blir satt opp med stor suksess av storbandet. Denne gang med Kim Rune Hagen, og i tillegg solist/korist Lise Joelson Gulliksen, Sara Selnes og Beate Zeiffert med.

Stein Klevan er musikalsk leder.

De som har bidratt med nye og spennende arrangementer til Jahns låter er:
*Magnus Murphy Joelson,
*Hans Mathisen,
*Per Christian Arnesen,
*Staffan William-Olsson
*Hallvard Nikolaisen.

Storbandet har også rockemusicalen «Jesus Christ Superstar» på meritt-listen, med dundrende suksess, utsolgte forestillinger, terningkast 5, og med landets største musikalstjerner i hovedrollene.

Velkommen til en ny, fin konsertopplevelse !

Ticket Type Price Cart