KAFE K | SLIK BLE JEG NORGESMESTER – MARIJA BLIZNAC m/ BAND

28. august 2024 20:00 - 22:00 Porsgrunn | Kafe K
“Slik ble jeg Norgesmester” er et slampoetisk og selvbiografisk foredrag pakket i jazz, og forteller om hvordan Marija gikk fra å være burgerkokk i Nottoden til å bli en av Norges beste slampoeter. Den gripende og ærlige historien, spekket med poesi og jazz blir fortalt av en av Norges beste slampoeter, nemlig Marija Bliznac selv.
Maria ble Norgesmester i 2023, etter å vært gjennom år med personlige kriser og motbakker. Hun er i dag en erfaren formidler, ikke minst etter å ha gått i lære hos mestere v/ Grenland Friteater i Porsgrunn, og etter mangeårig passion for hip-hop. Maria er ellers utdannet Kulturviter med Mastergrad fra USN, med fordypning i forfatterstudier, og har fra før bachelor i engelsk litteratur fra Bosnia-Hercegovina.
Med seg har hun “Herøya Tvangsarbeiderforening Jazzband”, oppkalt etter og med musikere fra GF forestillingen “Herøya 1943” som ble satt opp i 2022/23, altså samtidig som historien til Maria foregår.
Herøya TAF består av:
Nenad MIhajlovic – gitar/vokal
Igor Dunderovic – gitar/ perkusjoner
Atdhe Marku – Bass/keyboard
Forestillingen er produsert av Bliznac og Dundervik Produksjoner, og presenteres i samarbeid med og som en del av “Dunderfela Konserter 2024”
Ticket Type Price Cart
KAFE K | SLIK BLE JEG NORGESMESTER – MARIJA BLIZNAC m/ BAND kr195

KJØP