KAFE K | Magre Benum

14. desember 2024 21:00 - 23:00 Porsgrunn | Kafe K

50 ÅRS JUBIELUM

Med GJESTER

Juni 1974 begynte det hele.

Magre Benum så dagens lys, og har siden den tid blitt ett legendarisk band, som hele tiden har vært tro mot musikken fra 60 – 70 tallet, med sin innlevelse, dyktighet, og sitt spesielle sound blir publikum ført tilbake til den tiden da den herlige musikken ble til.

Medlemmene i Magre Benum var en kammerat gjeng på 70 tallet, og er fortsatt de beste kammerater 50 år etter. Dette kjempe vennskapet har utviklet seg gjennom årene til å bli en kjemi som innad i bandet gir en styrke en skal lete lenge etter.

Magre Benum er et band som skaper nostalgi, masse gode følelser, og minner fra den tida da den beste musikken ble skapt. Med sin musikalske forståelse og sine tolkninger av 60 – 70 talls musikken med sitt solide kompakte komp, driv, og sitt særegne sound med tunge sugende gitar soloer, og heftig orgel brus, krydret med sang blir dette MAGRE BENUM.

Alle gutta i Magre Benum har spilt i mange forskjellige band sammensetninger utenom Magre Benum opp gjennom årene, og har reist Norge på kryss og tvers i ulike sammensetninger.

MAGRE BENUM består av:

Karl  Martin  Bratsberg        Gitar – Sang
Truls  Enger  Hansen           Orgel – Sang
Ove Iberg                              Bass
Roar Warholm                      Trommer

 

Ticket Type Price Cart
KAFE K | Magre Benum kr285

KJØP