KAFE K | Krokfoss Band | Lørdag 14.oktober 2023 kl.15:00

14. oktober 2023 15:00 - 18:00 Porsgrunn | Kafe K

Lørdag 14.oktober kl 15:00.
Billett: NOK 200,- inkludert billettavgift.

Krokfoss Band spiller blues, soul og blues rock. 80% av låtene er egenproduserte. Grunnbasen i bandet er en kvartett med to gitarer, bass og trommer og vi utvider iht  arrangement med vokal, også sax.

I 2020 ga vi ut albumet «Are you ready». Se også videoer fra konserter med  Krokfoss Band på YouTube. Info ligger også på var FB side; facebook.com/krokfossband 

Bandets frontfigur; Odd Krokfoss, fra Kolbotn bor nå i Son, begynte sin musikerkarriere på  60-tallet i bandet Sect (Kolbotn) som hadde Radka Toneff som vokalist. Bandets kvalitetsstempel som musikere og da spesielt innenfor blues og soul har vist seg i  flere plateutgivelser og samspill med kjente musikere som bl.a Reidar Larsen og Amund Maarud. 

I 2008 ga Odd ut CD’n «That Blues» Krokfoss vs Golten. 

Med Morten «Hammond Doctor« Golten på Hammond orgel B3. Platen ble utgitt på  selskapet Grappa med mange solide musikere og som genererte i fine anmeldelser ( ligger  på Spotify). 

Odd har spilt i Kolbotn Bluesband og det siste prosjektet er Krokfoss Band, der han har med  seg en knippe av meget dyktige musikere.  

Utgivelsen «Are you ready» blir spilt på amerikanske og sydamerikanske radiostasjoner,  samt i Tyskland, Belgia og Holland. Og selvfølgelig på programmet Bluestrain i Norge. 

Odd er vokalist, gitarist og låtskriver og konsertene blir preget av gode låter og supert  gitarspill, i samspill med meget dyktige medmusikanter. 

Bandet består av:
Kjell Solheim, bass
Jarle Ringseth, trommer
Carlo Banini, gitar
Odd  Krokfoss, vokal og gitar

I tillegg har vi ved flere anledninger med oss den meget dyktige vokalisten Ingrid Elisabeth Thomassen som gir bandet en god blanding av blues og soul,  samt Lorentz Hermansen på sax.

Ticket Type Price Cart