KAFE K | Festivalen | Fredagsparty med Jaa9&OnklP, Pant, Dj Kaveh, Dj Jokko

16. juni 2023 17:00 - 17. juni 2023 02:00 Porsgrunn | Kafe K

Fredag 17.juni kl 17.
Billetter: NOK 530,- inkludert billettavgift. (Pris i døra: NOK 650,-)Forhåndskjøp billetter på nett nå, og spar kr 120.- ( Døra 650.-)

FREDAGSPARTY MED JAA9 & OnklP, PANT, Blomst, Kave

h og Mr. Jokko!

Velkommen til en herlig fredagsfeeling med musikk som er perfekt for å skape Porsgrunns største sommerfest!

PANT Debuterte i 2017 som soloartist og er godt kjent i hiphop miljøet i Norge. PANT gir en rå energi på scenen som vi absolutt er klar for!

BLOMST Har nå rotet seg rundt i det norske musikklandskapet i 13 år og har ingen planer om å stoppe med det første. De er kjent for uhøytidelige og energiske konserter ledet av den fantastiske vokalisten og gitaristen Ida Dorthea Horpestad. Fra scenen skytes det gloser om livets ærligheter. Om alt fra å ha selvtilliten til en lastebil, til å minnes ungdomstiden. Fortvil ikke, kjærlighet er også et tema. Det er jo obligatorisk.

JAA9 & ONKLP Feiret 20 år som duo i 2022. Johnny Engdal (Jaa9) og Pål Tøien (OnklP)

har levert stødig med både radiohits og bangere siden de debuterte med «Hvem Faen» i 2002. «Det føles som det var i fjor, med det er faktisk 20 år siden vi starta duoen Jaa9 & OnklP. Dette må feires i ekte Oppland-style med nye og gamle låter for nye og gamle 9&P fans. Ses i Porsgrunn for et storslått jubileum!»

Kaveh & Mr. Jokko serverer digge tunes denne dagen og er klare for å gi oss tidens AFTER PARTY!

Ticket Type Price Cart