KAFE K | Claudia Scott

10. november 2023 21:00 - 23:00 Porsgrunn | Kafe K

Som låtskriver er det som driver oss at det alltid finnes en bedre låt, at vi aldri blir utlært, sier Claudia Scott i forkant av en serie utgivelser; enkeltsanger og EPer, som til sammen skal bli et helt album høsten 2024.

Den første singelen, «You & me & Billie», handler om det vanskeligste av alt, tapet av en nærstående.

På konsertene fremover vil de nye låtene bli presentert for publikum, og hun har selvfølgelig også med gamle hit`s og favoritter.

Med smakfullt innslag av pedal steel gitar, Hammond-orgel, påholden perkusjon og Scotts egen baryton-gitar og sjelfulle fremføring, har låtskriveren Scott laget et personlig album,

og reflekterer rundt de ulike hendelser som rammer oss alle i løpet av et livsløp.

Claudia Scott har i løpet av karrieren samarbeidet med et gigantisk antall artister og låtskrivere, nasjonalt og internasjonalt. Claudia vedgår at hun «begynner å få tak på det», dette med låtskrivingen.
Hun har bidratt til over hundre album-utgivelser og har lange opphold bak seg i to av verdens viktigste musikkbyer, Los Angeles og Nashville.

Hun har vært sentral i oppstarten av to sentrale, norske musikkorganisasjoner, GramArt og Norsk Americana Forum.

Ved siden av to Spellemannpriser, har hun fått tre Sesac Awards i USA for sitt låtskriver-samarbeid med americana-originalen Kevin Welch. Scott er også nominert inn til Rockheim Hall of Fame høsten 2023

 

Ticket Type Price Cart