KAFE K | Asle Beck med band | Lørdag 15.juli 2023

15. juli 2023 21:00 - 23:00 Porsgrunn | Kafe K

Lørdag 15.juli kl 21:00
Billett: NOK 350,- inkludert billettavgift

Asle Beck er mer i vinden enn noensinne. I 2023 kommer han med flere nye låter. Den første allerede 12 mai, i forbindelse med at han holder en konsertforestilling på selveste Chat Noir i Oslo. 

Den neste slippes 5. august.

I februar 2022 holdt han to utsolgte konsert på Lillestrøm Kultursenter sammen med verdenskjente Chris Medina.

Asle Beck har foret oss med folkekjære låter i mange år nå, den mest kjente er nok Skur 55 som har blitt covret av flere artister i Norge. Han har så langt gitt ut tre kritikerroste album og har de siste årene jobbet med artister som bla. Rita Eriksen, Amund Maarud, Øivind Elg Elgenes, Vidar Busk, Marian Aas Hansen, Petter Baardli, Trond Granlund, Bjølsen Valsemølle, Trond Ingebrigtsen, Chris Medina og Jace Everet. Hans siste album Bruvoll Hotell ble et av de mest solgte album i Norge høsten 2017, og føk rett inn på 10 plass på VG Lista Topp 40.

Asle har et dedikert publikum som bare vokser for hvert eneste år. Han har et unikt fortellertalent som gir seg til kjenne i de nære tekstene hans, og en stemme man kjenner igjen etter første strofe. Det er bare å benke seg fast, og skaffe seg billetter til noen av hans spennende konserter i år.

Ticket Type Price Cart