HAVESTUEFESTIVALEN 2024 | MusikalSalongen

4. mai 2024 19:00 - 21:30 Havevegen 11 | Skien

Lørdag 4.mai: MusikalSalongen

Musikaler slår an. I fjor ble MusikalSalong-billettene revet bort på HavestueFestivalen. Her er musikk som spiller på følelsene våre, forteller udødelige historier og nok har de største musikalske spenna fra låt til låt.
Sammen med Hilde Norland Gundersen (vokal) og Espen Gjelstad Gundersen (tangenter), står Frøydis Grorud (saksofon/ fløyte) på plakaten denne kvelden. Skiensmusikeren som bor i Drammen, har spilt inn en mengde plater og reiser rundt i hele landet med sin musikk. Det er stor stas at Frøydis er med på HavestueFestivalen igjen (hun deltok på festivalen i fjor også).

I tillegg blir det flott gjestebesøk på MusikalSalongen også. Guro Bøe Kaasa (vokal) er egentlig fra Bø, gikk videregående her i Skien og studerer nå musikkteater i Oslo sammen med nestemann: direkte fra ensemble i Miss Saigon på Folketeateret (!) får vi besøk av Jakob Amadeus Hetland (vokal ++) – som er vokst opp på Beitostølen men født i Skien, faktisk. Stas! Av mer lokale up and coming stjerner kan nevnes Sofie Fillingsnes Olesen (vokal) og Anders Tollefsen (vokal) som begge går 2.klasse på Skien Videregående skole musikklinja og gjør seg bemerket der, Anders var også med på Ibsenhusets 50 års-jubileumsforestilling, samt Leah Norland Gundersen (vokal) som går 1.klasse dans på SVG i år, og Daniel Norland Gundersen (trompet ++) som gikk ut fra SVG i fjor: de to siste er begge kjent fra bl.a. Ibsenhusets 50 årsjubileumsforestilling , Telemark Barne-og Ungdomsteater og fjorårets HavestueFestival.

Dette er litt av et lag! Her kan publikum forvente et nydelig dypdykk i legendariske musikaler, formidlet med største troverdighet.

 

 

 

Ticket Type Price Cart