HAVESTUEFESTIVALEN 2024 | AbbaSalongen-1

1. mai 2024 19:00 - 21:30 Havevegen 11 | Skien

Onsdag 1.mai: AbbaSalongen-1
ABBA AKUSTISK er en gnistrende kvartett bestående av:
Nina Gromstad og Hilde Norland Gundersen (begge vokal): to artister kjent fra mange ulike settinger i fjorden, bl.a. Tre Sopranos, Jan Olav Renvåg (bass): spiller bl.a. i Skiens Jazzorkester, og Espen Gjelstad Gundersen (tangenter): kjent fra både teater, show og konserter i området.

Som seg hør og bør består denne kvartetten av to par, akkurat som Benny + Annifri / Björn + Agneta. Alle fire i kvartetten har en forkjærlighet for ABBAs udødelige sound som setter seg i øre og kropp. Dette er pophistorie på sitt beste og her kan man nok synge med på mye! Kvartetten boltrer seg i de kjente Abbalåtene i et lekkert pop-jazzlandskap, akustisk og lekent.

I tillegg denne kvelden får AbbaSalongen-1 lokalt fin-besøk av Vegard Giskehaug (vokal og gitar): Skiensmann kjent bl.a. fra Ibsenhusets 50 årsjubileumsshow og fjorårets HavestueFestival, Jan Kristian Rørvik (vokal). fra Skien og har sunget i Oslo Gospel Choir i en årrekke + deltok på fjorårets HavestueFestival, og Hedvig Rørvik (vokal): kjent fra Ibsenhusets 50 års-jubileumsshow og HavestueFestivalen i gjor – som alle sammen skal få gjøre noen digge Abba-klassikere denne kvelden. Det er bare å glede seg! Det er i år 50 år siden Waterloo og ABBAs verdensgjennombrudd. Vi vier derfor to kvelder til feiringen J

 

 

 

 

Ticket Type Price Cart