HAVESTUEFESTIVALEN 2024 | GospelSalongen

5. mai 2024 19:00 - 21:30 Havevegen 11 | Skien

Søndag 5.mai: GospelSalongen

I fjor var en av kveldene på HavestueFestivalen `SalmeSalongen`. Her ble konserten avsluttet med et gospelnummer. Og gjett om det slo an! Det ble her tydelig at publikum gjerne ønsket seg en kveld i gospelens tegn om det ble en festival til. Så da blir det altså GOSPEL i år, afroamerikanernes kirkemusikk som har influert vår vestlige populærmusikk med både klanger og rytmer.

Frøydis Grorud (sax og fløyte) er med denne kvelden også, og hun har spilt mye gospel sammen med ulike kor og artister. Denne kvelden spiller hun sammen med huspianisten vår Espen Gjelstad Gundersen og Steinar Jessen (bass), som er lokal gitarist/ bassist og har spilt til både kor og artister. Det blir knall!
Hilde Norland Gundersen (vokal) – har bl.a. sunget i Oslo Gospel Choir i 10 år og Safari gospelgruppe, Siri Fredrikke Lundvang og Maria Torvund (begge vokal): har begge bakgrunn fra Porsgrunn Gospelkor, Siri var sammen med Hilde i Tre Sopranos, og synger nå i bandet Jazzwatt. Disse tre damene har sunget sammen i mange anledninger, bl.a. på `Tre Sopranos i hagen`(2021) da Maria steppet inn som vikar, så dette er en trio som klinger godt sammen.

I tillegg får GospelSalongen besøk av lokale stjerner: Matias Åkredalen Fjeld (vokal) var med på fjorårets HavestueFestival, og han kom faktisk ganske langt i Idol 2005, Daniel Norland Gundersen (trompet++) er en multiinstrumentalist som blir med i kveld også. Helene Bråthen Hørta (vokal) går siste året på Gjerpen ungdomsskole og er kjent fra Telemark Barne- og Ungdomsteater (TBU). Regine Giæver Johnsen (vokal): går 3.klasse dans på SVG i år, Lone Nygård Torvund (vokal) går 1.klasse dans på SVG, og de er begge kjent fra Ibsenhusets jubileumsshow, TBU og fjorårets HavestueFestival.
Dette blir en kveld som både berører og som det vil svinge av!

 

 

 

Ticket Type Price Cart
HAVESTUEFESTIVALEN 2024 | GospelSalongen kr395

KJØP

HAVESTUEFESTIVALEN 2024 | MusikalSalongen

4. mai 2024 19:00 - 21:30 Havevegen 11 | Skien

Lørdag 4.mai: MusikalSalongen

Musikaler slår an. I fjor ble MusikalSalong-billettene revet bort på HavestueFestivalen. Her er musikk som spiller på følelsene våre, forteller udødelige historier og nok har de største musikalske spenna fra låt til låt.
Sammen med Hilde Norland Gundersen (vokal) og Espen Gjelstad Gundersen (tangenter), står Frøydis Grorud (saksofon/ fløyte) på plakaten denne kvelden. Skiensmusikeren som bor i Drammen, har spilt inn en mengde plater og reiser rundt i hele landet med sin musikk. Det er stor stas at Frøydis er med på HavestueFestivalen igjen (hun deltok på festivalen i fjor også).

I tillegg blir det flott gjestebesøk på MusikalSalongen også. Guro Bøe Kaasa (vokal) er egentlig fra Bø, gikk videregående her i Skien og studerer nå musikkteater i Oslo sammen med nestemann: direkte fra ensemble i Miss Saigon på Folketeateret (!) får vi besøk av Jakob Amadeus Hetland (vokal ++) – som er vokst opp på Beitostølen men født i Skien, faktisk. Stas! Av mer lokale up and coming stjerner kan nevnes Sofie Fillingsnes Olesen (vokal) og Anders Tollefsen (vokal) som begge går 2.klasse på Skien Videregående skole musikklinja og gjør seg bemerket der, Anders var også med på Ibsenhusets 50 års-jubileumsforestilling, samt Leah Norland Gundersen (vokal) som går 1.klasse dans på SVG i år, og Daniel Norland Gundersen (trompet ++) som gikk ut fra SVG i fjor: de to siste er begge kjent fra bl.a. Ibsenhusets 50 årsjubileumsforestilling , Telemark Barne-og Ungdomsteater og fjorårets HavestueFestival.

Dette er litt av et lag! Her kan publikum forvente et nydelig dypdykk i legendariske musikaler, formidlet med største troverdighet.

 

 

 

Ticket Type Price Cart
HAVESTUEFESTIVALEN 2024 | MusikalSalongen kr395

KJØP

HAVESTUEFESTIVALEN 2024 | RevySalongen

3. mai 2024 19:00 - 21:30 Havevegen 11 | Skien

Fredag 3.mai: RevySalongen

LALLA OG ROSE OG DE er en revyforestilling som tar for seg norsk humor gjennom 100 år, både i tekst og musikk. Lena Barth Aarstad (Porsgrunn) og Ruben Kvålseth (Notodden) burde være kjent for mange etter åresvis med suksessfulle sommerrevyer på KaféK i Porsgrunn (´Lena og de´). Lena og Ruben er skuespiller-tospannet som sammen med pianist Espen Gjelstad Gundersen tar oss med på humorreisen.

I tillegg denne kvelden får RevySalongen besøk av lokale talenter: Maria Flatebø (skuespiller) som går siste året på ungdomsskolen i Siljan og er kjent fra Telemark Barne-og Ungdomsteater (TBU), Jan Fredrik Norstrøm (revyskuespiller) allsidig kar fra Brevik både fra kor-og revymiljøet, Steinar Planting og David Gusfre (begge vokal): begge to solide stemmer fra Porsgrunn/Breviksskysten, Ingrid K.L.Hageberg og Amina F. Lundvang (begge vokal): barneskole-sangtalenter fra Gjerpen og Buer. Amina var også med på Ibsenhusets 50 års jubileumsforestilling. Alle disse artistene/ gjestene vil showe og synge for publikum av hjertens lyst. Her loves latter, mimring og herlig norsk revymusikk!

 

 

 

Ticket Type Price Cart
HAVESTUEFESTIVALEN 2024 | RevySalongen kr395

KJØP

HAVESTUEFESTIVALEN 2024 | AbbaSalongen-2

2. mai 2024 19:00 - 21:30 Havevegen 11 | Skien

Torsdag 2.mai: AbbaSalongen-2

ABBA AKUSTISK er en gnistrende kvartett bestående av:
Nina Gromstad og Hilde Norland Gundersen (begge vokal): to artister kjent fra mange ulike settinger i fjorden, bl.a. Tre Sopranos, Jan Olav Renvåg (bass): spiller bl.a. i Skiens Jazzorkester, og Espen Gjelstad Gundersen (tangenter): kjent fra utallige musikalske sammenhenger, både teater, show og konserter. Som seg hør og bør består denne kvartetten av to par, akkurat som Benny + Annifrid / Björn + Agneta. Alle fire i kvartetten har en forkjærlighet for ABBAs udødelige sound som setter seg i øre og kropp. Dette er jo pophistorie på sitt beste og her kan man nok synge med på mye! `Abba Akustisk` boltrer seg i de kjente Abbalåtene i et lekkert pop-jazzlandskap, akustisk og lekent.

I tillegg denne kvelden får AbbaSalongen-2 lokalt besøk av Trond Larsen (vokal og gitar): fra Skien, er bl.a. leadvokalist i Barizi Band, Anders Johansen (vokal og gitar): Breviksmann med egne utgivelser på samvittigheten, og Erle Andersen Hafreager (vokal): en glitrende bandvokalist her i Skien. Alle disse skal også skal få gjøre noen digge Abba-klassikere. Det er bare å glede seg! Det er i år 50 år siden Waterloo og ABBAS verdensgjennombrudd. Vi vier derfor to kvelder til feiringen J

 

 

 

Ticket Type Price Cart
HAVESTUEFESTIVALEN 2024 | AbbaSalongen-2 kr395

KJØP

HAVESTUEFESTIVALEN 2024 | AbbaSalongen-1

1. mai 2024 19:00 - 21:30 Havevegen 11 | Skien

Onsdag 1.mai: AbbaSalongen-1
ABBA AKUSTISK er en gnistrende kvartett bestående av:
Nina Gromstad og Hilde Norland Gundersen (begge vokal): to artister kjent fra mange ulike settinger i fjorden, bl.a. Tre Sopranos, Jan Olav Renvåg (bass): spiller bl.a. i Skiens Jazzorkester, og Espen Gjelstad Gundersen (tangenter): kjent fra både teater, show og konserter i området.

Som seg hør og bør består denne kvartetten av to par, akkurat som Benny + Annifri / Björn + Agneta. Alle fire i kvartetten har en forkjærlighet for ABBAs udødelige sound som setter seg i øre og kropp. Dette er pophistorie på sitt beste og her kan man nok synge med på mye! Kvartetten boltrer seg i de kjente Abbalåtene i et lekkert pop-jazzlandskap, akustisk og lekent.

I tillegg denne kvelden får AbbaSalongen-1 lokalt fin-besøk av Vegard Giskehaug (vokal og gitar): Skiensmann kjent bl.a. fra Ibsenhusets 50 årsjubileumsshow og fjorårets HavestueFestival, Jan Kristian Rørvik (vokal). fra Skien og har sunget i Oslo Gospel Choir i en årrekke + deltok på fjorårets HavestueFestival, og Hedvig Rørvik (vokal): kjent fra Ibsenhusets 50 års-jubileumsshow og HavestueFestivalen i gjor – som alle sammen skal få gjøre noen digge Abba-klassikere denne kvelden. Det er bare å glede seg! Det er i år 50 år siden Waterloo og ABBAs verdensgjennombrudd. Vi vier derfor to kvelder til feiringen J

 

 

 

 

Ticket Type Price Cart
HAVESTUEFESTIVALEN 2024 | AbbaSalongen-1 kr395

KJØP