SOL HEILO spiller på Kafe K | SOMMERSUS 2024

SOL HEILO: Ny musikk på vei + sommer konserter!

Multi-instrumentalisten, musiker, artist og låtskriver Sol Heilo gjorde internasjonal karriere med bandet Katzenjammer i en årrekke i inn og utland. Sol har siden da gitt ut egne låter og album – og ikke minst turnert landet rundt på små og store scener med bandet sitt.I mars 2024 slipper Sol Heilo første nye låt i rekken av flere frem mot høsten, og slipp av da EP i september. I sommer spiller hun på en rekke festivaler, og har om-arrangert låtene sine for å passe inn i et trioformat, noe som gjør det enda mer intimt når det er nedpå. Men ikke la dere lure.

En blind mann kom en gang bort til Sol, etter at hun hadde spilt aldeles alene på scena, og lurte på om de var tre stykker i bandet. Sol bruker alle armer og bein som er til rådighet under sine konserter, og dette må også hennes medmusikanter gjøre, der det trengs. Resultatet blir at de låter som et orkester når de skal lage de virkelig store toppene i konserten. Hanne Mari Karlsen og Egil Clausen har ikke fått fri, her spilles det totalt 15 instrumenter på det meste.

Sol Heilo ønsker at publikum får en opplevelse som utfordrer alle sansene, og vil gjerne gi de noe de kan ta med seg videre i sine liv. Dette kommer frem gjennom at hun er sterkt involvert i alle deler av sin kunst, – hun skriver låtene, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter. Sol´s tekster spenner over et rikt spekter av følelser, som bæres av dynamiske og sjangeroverskridende arrangement. Hennes tilstedeværelse og formidlingsevne har gjort henne til en av landets mest populære artister. En konsertkveld med Sol Heilo er noe du sent vil glemme!

www.solheilo.com