Blackbird | Dobbelkonsert med Julie Henrikke + Hanne Fjellstad (INSJ)

1. november 2024

@19:30

Blackbird SCENE

kr210

På lager

Beskrivelse

Julie Henrikke fanger publikum med sterk tilstedeværelse og bunnsolide låter. Hun ble spellemannsnominert for debutalbumet «Hver gang noe minner om deg, som ble utgitt i fjor til fine ord fra både anmeldere og publikum. Albumet består av elleve norske viser i alternativ og detaljrik innpakking, og viser oss en reflektert artist med talent for å sette ord på både subjektive følelser og livet generelt. Og flette dem sammen», skrev Aftenposten og trillet 5’er på terningen. Med debut-EP’en «Vann renner ut av glass» som kom uti 2021 ble Julie Henrikke et navn det knyttet seg forventninger til i visepop-miljøet. Hun hentet med seg Norsk viseforums artiststipend påfølgende år, og signerte en avtale med Braveheart, plateselskapet til Mikhael Paskalev, Jonas Alaska og Billie Van.

Arrangementene er lekne og nydelig fremført av Julies sårbare, ærlige vokal. «Artisten fra Lørenskog lager visepop med en formidlingsevne som fanger oppmerksomheten min raskere enn tilbud på julebrus»-NRK P3 om singelen ‘Haley’.

Hanne Fjeldstad flyttet sommeren 2023 tilbake til hjembyen Skien etter mange år som Oslobasert artist og musiker. Siden 2014 har hun med jevne mellomrom utgitt musikk, og i fjor kom albumet «All good». Plata er produsert av den kritikerroste musikeren og produsenten Kenneth Ishak. Resultatet er et komplekst og organisk uttrykk, som hele tiden er bygget rundt Hannes vokal og melodier. Musikken beveger seg i et variert singer/songwriter landskap med inspirasjon fra både alternativ country, indierock og mer tradisjonell 60- og 70-talls popmusikk.

Vi gleder oss!

Blackbird SCENE (kafe og møteplass)

En stor kafe og møteplass i Skien med egen scene. Arrangerer konserter i samarbeid med INSJ. Åpen kafe før konserten med mat og godt å drikke.

Hva er INSJ? INSJ er ny konsertserie starta av Ingvild Homme, Erine Amundal og Kristin Melchiorsen. Vi vil skape en arena for artister med fokus på formidling og kvalitet. Skien trenger flere møteplasser, der man kan oppleve musikk sammen. Bli med på INSJ, Velkommen!